Stem op Fort Kijkduin als leukste uitje!

Stem op Fort Kijkduin als leukste uitje! 3 augustus t/m 29 oktober 2023

Fort Kijkduin sleept nominatie binnen voor ‘Leukste Uitje’ van de provincie!

Fantastisch nieuws voor Fort Kijkduin: het fort is namelijk genomineerd voor het ‘Leukste Uitje’ van de ANWB in de provincie Noord-Holland! Een mooie erkenning voor de publiekstrekker uit Huisduinen en een kroon op het harde werk van het toegewijde team na alle vernieuwingen en verbouwingen. Maar nu heeft Fort Kijkduin jouw hulp nodig om de felbegeerde titel binnen te halen!

Stemmen is simpel en kost slechts een paar minuten van je tijd. Ga naar www.anwbleuksteuitje.nl/fort-kijkduin en breng je stem uit, hierbij maak je ook kans op leuke prijzen.  Met jouw steun zetten we samen Fort Kijkduin op de kaart als dé ultieme bestemming voor een dag vol avontuur, geschiedenis en vermaak in de provincie Noord-Holland!

Waarom stemmen op Fort Kijkduin?

Fort Kijkduin is veel meer dan alleen een historisch monument. Het is een plek waar jong en oud kunnen genieten van interessante en interactieve activiteiten. Het fort kan op verschillende manieren ontdekt worden, van een aquariumspeurtocht tot een boeiende rondleiding. Leer over het leven van soldaten in de vesting, de bewoners en de omgeving. Maak een reis door de geschiedenis en sta oog in oog met haaien, roggen en andere vissen in de indrukwekkende bassins in het Noordzeeaquarium. In het laatste decennium heeft Fort Kijkduin een flinke upgrade doorgemaakt. Met de aanbouw van de gerestaureerde bastions, het opnieuw geconserveerde skelet van Chris de Potvis, het gemoderniseerde Noordzeeaquarium en het (deels) opnieuw ingerichte museum is Fort Kijkduin klaar voor de toekomst. Bijna dan, want er staat nóg een modernisering op de planning!

Help Fort Kijkduin deze bijzondere plek in het zonnetje te zetten want jouw stem telt! Het Napoleontische fort roept iedereen op om hun stem uit te brengen via www.anwbleuksteuitje.nl/fort-kijkduin. Samen maken we het verschil en kunnen we Fort Kijkduin naar de overwinning stemmen.

Ook zit Fort Kijkduin nog in de race in de Mooiste Fort van het Land-verkiezing! Inmiddels hebben al honderden mensen hun stem uitgebracht. Daarom is Fort Kijkduin geëindigd in de top 5 en bevindt zich nu in de laatste stemronde. Deze ronde duurt tot 31 augustus. Stemmen is simpel: Ga naar de website www.mooistefort.nl en klik op het hartje onder Fort Kijkduin zodat het rood wordt.

Hartelijk bedankt!