museumnacht fort marcel

Rondleidingen en visvoerrondes

Rondleidingen door Fort Kijkduin

Een bezoek aan Fort Kijkduin wordt extra leuk en boeiend door een rondleiding van een van onze gidsen! Kom alles te weten over het fort en haar geschiedenis. Wie leefde hier vroeger? Wat was het doel van het fort? Waarom werd het fort gebouwd? Onze gidsen vertellen je alles wat je maar wil weten!

Voor €20,- per rondleiding kan er een privégids worden gereserveerd.

 

 

Visvoerrondes

Altijd al willen zien hoe de vissen gevoerd worden? Op Fort Kijkduin neemt een medewerker je mee door het aquarium en voert daarbij de vissen en vertelt je alles over het leven van de dieren.

Zelf vissen voeren!

Nét een voerpresentatie gemist? Je kunt het ook zelf proberen! Bij het aquarium staat een visvoerautomaat waar je voor €1,- per zakje wat garnalen of mosselen kunt kopen. Met de garnalen kun je de haaien uit de hand voeren! En de mosselen kun je voederen aan de roggen. Ook voor de spectaculaire doorlooptunnel wordt voer aangeboden. Let op: deze enthousiaste vissen kunnen je natspetteren!
Voor de voerautomaat geldt: op=op!

Vanwege het coronavirus is het niet mogelijk om in deze periode voerrondes aan te bieden. Wél is het mogelijk om met het eigen gezin een privérondleiding te boeken. Neem daarvoor contact op met Fort Kijkduin.