Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

Vrijwilligers gezocht!

De Stelling Den Helder is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Ben jij een leuke collega, die van historie en forten houdt? Dan zoeken wij jou! Er zijn verschillende functies beschikbaar. Denk je  iets anders voor Stichting Erfgoed Den Helder te kunnen betekenen? Laat het ons weten en stuur een mail met je motivatie naar info@fortkijkduin.nl.

Rondleider op Fort Kijkduin

Om de bezoekers van Fort Kijkduin rond te leiden zijn wij op zoek naar een gids! Als gids ga je met een groep door het museum en vertelt hen alles over het historie; de Franse tijd, de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Spreek je ook Engels of Duits? Dat is mooi meegenomen!

Huismeester op Fort Kijkduin

Een lamp vervangen of een spijker in de muur slaan, als jij hier je hand niet voor omdraait zoeken we jou! De huismeester draagt o.a. zorg voor het onderhoud van de permanente tentoonstelling, de inventaris en het gebouw.

Piratenkapitein van de kinderfeestjes

Op Fort Kijkduin worden vele kinderverjaardagen gevierd. Ben jij de prachtige gekostumeerde kapitein of Franse soldaat die met de kinderen door het fort op zoek gaat naar de verloren schat? Wil jij samen met de kinderen de haaien voeren? Solliciteer dan snel!

Ons aanbod:

  • Werken op de mooiste locaties van Den Helder
  • Werken in een enthousiast team in een leuke werksfeer
  • De forten van de Stelling Den Helder zijn voortdurend in ontwikkeling wat de werkzaamheden afwisselend maakt

De vereisten:

  • Een flexibele instelling en een opgewekt karakter!

Enthousiast geraakt?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@fortkijkduin.nl of per post via Fort Kijkduin, Admiraal Verhuellplein 1, 1789 AX, Huisduinen. Mocht je naar aanleiding van de vacature vragen hebben kan er ook gebeld worden met Fort Kijkduin via 0223-612366.