Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Vier je kinderfeestje bij Fort Kijkduin!

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor jouw kinderfeestje? Vier dan je feestje in Fort Kijkduin! Een spannende ontdekkingstocht door het aquarium, het museum, de ondergrondse tunnels en de spectaculaire bunkerroute buiten!

Bij je bezoek krijg je een leuke aquariumspeurtocht waarbij je van alles kunt zien en leren in het Noordzeeaquarium. Een dierverzorger neemt je mee en vertelt je alles over de vissen, hun manier van eten en hun speciale dieetwensen. Je mag zelfs de vissen voeren als je durft! Daarna is er nog voldoende tijd om de ondergrondse tunnel te ontdekken en op de kanonnen te klimmen in de droge gracht. Wil je even tussendoor pauzeren? Dat kan, in het restaurant staat heerlijke limonade en een zakje chips voor je klaar.

Kosten: €10,50 per kind (inclusief drinken en chips in een verrassingsbox)
Ouders/ begeleiders : 1 begeleider gratis per 4 tot 6 kinderen

Geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
Voor reserveren en meer informatie mail naar info@fortkijkduin.nl of bel naar 0223 – 612 366

Optie 2: Kinderfeestje bij Fort Kijkduin vieren en eten bij McDonald’s

Na afloop van dit avontuurlijke bezoek aan Fort Kijkduin zijn jullie welkom bij McDonald’s voor een Happy Meal. Je wordt ontvangen door de hostess van de McDonald’s en er staat een feestelijk gedekte tafel klaar voor de jarige. De bestelling wordt door de hostess opgenomen en uitgeserveerd. Eet smakelijk!

Een Happy Meal bestaat uit McNuggets naar keuze, een Hamburger of McFisch. Met keuze uit kleine Franse Frietjes of groentes van het seizoen en vers fruit als toetje. Leuk met een boekje of speeltje als verrassing! Bij keuze voor een flesje Spa Blauw +€0.15

Verder is er geen McDonald’s begeleiding tijdens het eten.

Betaling

Er wordt bij Fort Kijkduin 10,50 euro afgerekend per persoon. Bij McDonald’s wordt er 7,- euro afgerekend per persoon. Gelijk reserveren voor een kinderfeestje met McDonald’s? Klik dan hier! 

 

aquarium fort kijkduin
Kinderfeestjes
kinderfeestje fort kijkduin