terras aan zee

Terras aan Zee

Het mooiste terras aan zee vind je op Fort Kijkduin! Met uitzicht op de Grafelijkheidsduinen, De Noordzee en de Waddenzee, Zandplaat de Razende Bol en Texel het is hier goed toeven.

Met een 270 graden view heb je een goed zicht op de omgeving. Wat wij nu een prachtig vergezicht noemen heette vroeger ‘strategisch overzicht’. Fort Kijkduin ligt ingegraven in het hoogste duin van de omgeving, daar dankt het fort zijn naam aan. Vanuit deze plek hadden de soldaten overzicht op de naderende vijand en kon het fort het achterland en het dorpje Huisduinen beschermen tegen aanvallen vanuit zee.

Met mooi weer kan er heerlijk buiten gezeten worden. Met minder weer is het uitzicht vanuit binnen nét zo fenomenaal!

Nieuw: Ontbijt aan zee op het terras bij Fort Kijkduin!

Op elke vrijdagochtend in de zomervakantie van 09:00 tot 11:00 uur ben je van harte welkom om op Fort Kijkduin te genieten van een heerlijk ontbijt bestaande uit een croissant, een kaiserbroodje, een gekookt eitje, koffie of thee, een sapje en boerenyoghurt.

Reserveren is verplicht (de donderdag ervóór, 17:00 uur) kan direct via de website onder ‘kaarten bestellen’. De kosten zijn €7.95 p.p. en €14.95 voor 2 personen.

Klik hier om direct te reserveren!

Data:

  • Vrijdag 31 juli 2020
  • Vrijdag 7 augustus 2020
  • Vrijdag 14 augustus 2020
  • Vrijdag 21 augustus 2020
  • Vrijdag 28 augustus 2020