Rondleidingen

Rondleidingen

Rondleidingen

Een bezoek aan Fort Kijkduin wordt extra leuk en boeiend door een rondleiding van een van onze enthousiaste vrijwilligers! Kom alles te weten over het fort en haar geschiedenis. Wie leefde hier vroeger? Wat was het doel van het fort? Waarom werd het fort gebouwd? Onze vrijwilligers vertellen je alles wat je maar wilt weten!

Er worden rondleidingen aangeboden tijdens de schoolvakanties. Tijdens deze vakanties start elke donderdag en zaterdag een rondleiding om 11:30 uur. Om 13:30 uur is er een Duitstalige rondleiding.

Privérondleidingen met het eigen gezin of als werkuitje zijn ook mogelijk, neem daarvoor contact op met Fort Kijkduin om te reserveren.

Rondleiding
Soort Prijs
Privé rondleiding € 20,-

Rondleiding onder voorbehoud i.v.m. beschikbaarheid van onze vrijwilligers.

Wil je wel meer te weten komen over Fort Kijkduin, maar er is geen rondleiding? Door het museum van Fort Kijkduin is ook een (gratis) audiotour beschikbaar, vraag ernaar bij de receptie!

Visvoerrondleidingen

Ben je benieuwd naar het menu en de dieren van de Noordzee? Ga dan mee met de visvoerrondleiding. Een dierverzorger neemt je mee door het aquarium en vertelt je alles over de zeedieren. In het weekend om 12:30 en 15:30 uur. Tijdens schoolvakanties ook dagelijks (m.u.v. vrijdag).