Rondleidingen

Rondleidingen

Rondleidingen

Een bezoek aan Fort Kijkduin wordt extra leuk en boeiend door een rondleiding van een van onze gidsen! Kom alles te weten over het fort en haar geschiedenis. Wie leefde hier vroeger? Wat was het doel van het fort? Waarom werd het fort gebouwd? Onze gidsen vertellen je alles wat je maar wilt weten!

Er worden rondleidingen aangeboden tijdens de schoolvakanties. Onze gids neemt je mee door het verleden van het fort. Tijdens de vakanties start elke donderdag en zaterdag een rondleiding om 11:30 uur. Om 13:30 uur is er een Duitstalige rondleiding.
Of leer je liever over de vissen van de Noordzee? Een dierverzorger neemt je mee en vertelt je alles over de zeedieren. In het weekend om 12:30 en 15:30 uur. Tijdens schoolvakanties ook dagelijks (m.u.v. vrijdag).

Privétours met het eigen gezin of als werkuitje zijn ook mogelijk, neem daarvoor contact op met Fort Kijkduin om te reserveren.

Rondleiding
Soort Prijs
Rondleiding met een privé gids € 20,-

Rondleiding onder voorbehoud i.v.m. beschikbaarheid van gidsen.

Wil je wel meer te weten komen over Fort Kijkduin, maar is er geen rondleiding op dat moment? Door het museum van Fort Kijkduin is er een (gratis) audiotour beschikbaar, vraag ernaar bij de receptie!