Leuke en leerzame activiteiten tijdens de herfstvakantie

Leuke en leerzame activiteiten tijdens de herfstvakantie zaterdag 26 oktober t/m zondag 3 november

De herfstvakantie begint alweer bijna! Dit betekent leuke dagjes uit plannen met het gezin of de kleinkinderen. Fort Kijkduin biedt het ideale dagje uit! Er is namelijk veel te beleven in dit spannende fort.  

Visvoerrondes in het Noordzeeaquarium

Elke schoolvakantie zijn er weer dagelijks de welbekende visvoerrondes om 12:30 ,14:30 en 15:30 uur (m.u.v. van vrijdagen) in het Noordzeeaquarium. In het aquarium leer je hoe (zee)dieren aanvallen en verdedigen en wat er op het menu van de dieren staat. Als je durft kun je zelf de vissen voeren met een visvoerzakje, dat verkrijgbaar is voor maar 1 euro in het aquarium.

Boeiende tentoonstellingen

De onlangs vernieuwde fortroute leidt je langs de tentoonstellingen van het museum waar de geschiedenis van het fort, de bewoners en gebruikers centraal staan. De nieuwe familietentoonstelling ‘Voor een dag soldaat’ neemt je mee naar de mobilisatieperiode in Nederland. Een boeiende tentoonstelling waar kinderen zich voor een dag soldaat kunnen voelen en op ontdekkingstocht kunnen gaan samen met hun (groot)ouders. Een leuke en leerzame belevenis.

Interessante rondleiding

Wil je nog meer weten over de geschiedenis van het fort? Ga dan mee met een rondleiding door het fort. Elke donderdag en zaterdag start een rondleiding om 11:30 uur, waarbij er alles over de geschiedenis van het fort wordt verteld. Om 13:30 uur is er een Duitstalige rondleiding. Verzamelen in het Fortcafé. De rondleiding zijn gratis voor bezoekers.

Leuke en leerzame activiteiten tijdens de herfstvakantie
Leuke en leerzame activiteiten tijdens de herfstvakantie
Leuke en leerzame activiteiten tijdens de herfstvakantie