vlet varen groepsuitje

Varen met een Helderse vlet

Een unieke vaartocht met gids door het Helderse binnenwater. De Stichting Stelling Den Helder beschikt over 3 authentieke Helderse vletjes met elektrische aandrijving. Per vletje kunnen er tot 8 personen mee. Kijk ook verder hieronder voor mooie combinatiedeals!

De voorwaarden voor het vletvaren

Het vertrek is vanaf Fort Westoever. Een schipper/gids vaart u rond en vertelt het één en het ander tijdens de tocht indien gewenst. Qua route is de keuze langs de Liniedijk (de Stelling) of door het Helders Kanaal over de grachten. Het vaartochtje duurt ongeveer anderhalf uur.

Er wordt gevaren bij minimaal 4 gasten, kosten zijn €15,- p.p. Indien u alleen een vlettocht wilt boeken kunt u contact opnemen met Fort Kijkduin via 0223-612366 of via info@fortkijkduin.nl.

De vletjes zijn in het winterseizoen tussen november en april niet beschikbaar.

Door het Coronavirus is het helaas dit jaar niet mogelijk de vletjes of de pont te boeken.

Combinatiedeal: Bootje + bier + barbecue op Fort Westoever

Voor het vletvaren gelden dezelfde voorwaarden als hierboven. U kunt het varen uitbreiden met een bierproeverij, een rondleiding en/of een barbecue bij Fort Westoever.
Zeer geschikt voor teamuitjes, familiefeesten of met vrienden! Natuurlijk is het ook mogelijk om van de kaart te bestellen bij Westoever.

Afhankelijk van het arrangement die u kiest wordt de prijs bepaald.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Fort Westoever via 0223-697842 of via info@fortwestoever.nl

Combinatiedeal: Spelactiviteiten met Helder Events!

Naast het varen ook nog zin in een actief en gezellig spel? Dat kan bij Helder Events. Er zijn vele mogelijkheden zoals boogschieten, suppen, Fort Boyard en Wild Wild Westoever: het spelprogramma dat speciaal op Fort Westoever is geschreven. Arrangementen samen met het vletvaren zijn mogelijk. De prijs is afhankelijk van het spel die u kiest. Dit is zeer geschikt voor teamuitjes, familiefeestjes en vriendengroepen.

De spellen van Helder Events kunnen zowel plaatsvinden op Fort Kijkduin als op Fort Westoever.

Voor meer informatie over de diverse spellen kunt u kijken op www.helderevents.nl. Voor reserveringen belt u met 0223-669359 of u mailt via info@helderevents.nl

Barbecuen op een Vrijvarende Pont

Naast de drie Helderse vletjes beschikt de Stelling ook over een pont. De pont is vrij ruim en heeft plaats voor maximaal 15 personen. Omdat de pont onder de meeste bruggen niet doorkan is alleen een rondje Boatex & Willemsoord mogelijk, maar, u kunt wel een barbecue + kok aan boord krijgen! Indien u een dineetje op de pont wilt boeken kunt u contact opnemen met Fort Westoever!